Voucher Online consult dietist 6x

Dieetconsulten wanneer het jou uitkomt: thuis voordat je naar je werk gaat of op zelfs op vakantie. De diëtist anno 2020 is mobiel en past zich aan naar jouw schema.

Wanneer naar de (online) diëtist?
Je kunt naar de diëtist voor voedingsadvies omtrent afvallen en aankomen maar ook voor diabetes, prikkelbare darmsyndroom, coeliakie, andere intoleranties en allergieën, eetstoornissen, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, COPD, reflux, verminderde nierfunctie, botontkalking en nog veel meer. Voor andere voedingsgerelateerde hulpvragen schroom niet om contact op te nemen.

Wat kan je verwachten?
Online consulten gaan via Skype of WhatsApp video.
Het eerste consult duurt ongeveer een uur waarbij jouw hulpvraag, klachten, voedingsinname, persoonlijke omstandigheden, belemmeringen en mogelijkheden worden nagevraagd. Aan het eind van het consult wordt een dieetadvies en voorbeelddagmenu opgesteld en dezelfde dag nog naar jou toegestuurd. Het dieetadvies wordt in samenspraak opgesteld, zodat het bij jouw voorkeuren en dagritme past.
Bij vervolgconsulten wordt de voortgang besproken en eventueel wordt het dieetadvies bijgesteld. Vervolgconsulten nemen meestal 15-30 minuten in beslag, afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt.

Wat heb ik nodig?
Bij gewichtsproblematiek is het aan te raden om een weegschaal aan te schaffen. Dit voor het volgen van de voortgang maar ook voor het berekenen van jouw dagelijkse behoefte van voedingsstoffen en calorieën.
Een computer, laptop of mobiel met een werkende internetverbinding en een Skype- of WhatsApp account .

Op welke dagen en tijden is een consult mogelijk?
Maandag tot en met vrijdag: van 07.30 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00- 15.00 uur

Vergoeding
Ook online consulten bij een diëtist worden volledig vergoed door de zorgverzekering. In het basispakket wordt 3 uur per kalenderjaar vergoed (t.w.v. 180 euro), met inachtneming van het eigen risico. Je hebt bij de meeste zorgverzekeraars geen verwijzing nodig van uw huisarts voor de diëtist (met uitzondering van a.s.r., waar Ditzo en De Amersfoortse onder vallen).


Voucher Online consult dietist 6x