Voucher Loopbaan Pitsstop Bedrijven 1 uur

(Online) coaching: juist nu!
Het coronatijdperk stelt ons allemaal voor de nodige uitdagingen. Maar het biedt ook kansen! Kansen om nieuwe dingen te bedenken en te ervaren. Kansen om te reflecteren op jezelf en de keuzes die je maakt. Kansen om stil te staan bij jouw toekomst qua werk. Kortom: kansen om aan de slag te gaan met je jezelf en/of je loopbaan. Juist nu!

Dus als je ook door deze vreemde tijd tegen dingen aanloopt, waarvan je niet weet hoe je daar mee om kunt of wil gaan, of als je je realiseert dat je nu door deze situatie eindelijk eens tijd en ruimte in je hoofd hebt om te reflecteren of aan jezelf te werken, dan kun je bij mij terecht voor een online coachtraject.

Ik bied een traject aan van 3 gesprekken in 3 weken. Elke week vindt een gesprek plaats, waardoor we wat intensiever kunnen werken met elkaar. Dat gaat via een online platform, dat ik voor jou regel.

Heb je niet de behoefte aan een traject. Maar wil je wel graag een keer sparren met een onafhankelijk persoon over waar je nu staat. Dan is de Loopbaanpitsstop ideaal voor jou. Dit is een eenmalig coachgesprek. Dit is een intensief gesprek dat ‘je gedachten smeert’ en ‘je banden weer op spanning brengt’.

Heb je interesse of vragen, bel me gerust op 06 45 89 65 69. Dan hebben plannen we een online en vrijblijvend intakegesprek in. Ga naar https://gabyremmerscoaching.nl/ , zodat je een indruk kunt krijgen van mij als coach.

Gaby
GabyRemmersCoaching

Voucher Loopbaan Pitsstop Bedrijven 1 uur