Voucher Personal Training 1x kennismaken

De mogelijkheden
Waarom een personal trainer?
Veel mensen denken dat een personal trainer alleen is weggelegd voor beroemde mensen. Tegenwoordig is een personal sport coach echter voor iedereen beschikbaar! En dat is niet zo vreemd, aangezien we over het algemeen een steeds drukker lever hebben. Juist dan is het moeilijk om gezond te leven en voldoende te bewegen. Herken je dit? Dan is training onder begeleiding van een coach ideaal voor jou. Samen trainen maakt het makkelijker je afspraken na te komen en je doelen op een effectieve manier te bereiken.

Wat doet een personal trainer?
Een personal trainer begeleidt je in het behalen van je doelen. Die doelen kunnen van heel uiteenlopende aard zijn. Veel mensen huren een personal coach in om hun sport beter uit te kunnen oefenen. Zo kan de personal trainer je tijdens een training helpen aan een betere houding, goede fitness oefeningen of een effectiever schema. Daarnaast is sporten onder begeleiding voor veel mensen extra motiverend en een mooie stok achter de deur om ook daadwerkelijk in beweging te komen.

Welke doelen je ook voor ogen hebt, een personal coach helpt je deze te realiseren. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, leniger wilt worden of gezonder wilt eten: met een personal trainer wordt het halen van je doel een stuk eenvoudiger.

Tijdens een eerste kennismaking wordt gekeken naar het totaalplaatje: hoe zit met je eetpatroon? Wat is je uiteindelijke doel en op welke termijn wil je het bereiken? Ook wordt er gekeken naar je huidige situatie en je fysieke gezondheid. Is er een klik met de personal coach en wil je door met de begeleiding, dan krijg je een trainingsschema en voedingsadvies op maat. Zo word je fit op jouw manier en in jouw tempo.

Voucher Personal Training 1x kennismaken